Eskil Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düçünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz 2009 ÖSS´de 407 İmam-Hatip Lisesi içerisinde başarı sıralamasında 26. olarak büyük bir başarıya imza atmıştır.

Isınma: Kalorifer (Katı Yakıt)
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Aksaray ve Konya´dan öğretmen ve memur servisleri bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Eskil Anadolu İmam Hatip Lisesi 03824114720

WEB - https://eskilaihl.meb.k12.tr

Adres - Eskil Anadolu İmam Hatip Lisesi Merkez Mahallesi Alaaddin Cad. No 3/1 Eskil/ AKSARAY

Yerleşim Yeri - Merkez Mahallesi -Alaaddin Cad. No:3 Eskil/AKSARAY

Ulaşım Aksaray iline ulaşımda herhangi bir problem yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine uzaklığı 70 km´dir. Okulumuz ilçe merkezindedir.